LIKE

LANGUAGE IS KEY

In samenwerking met EURES organiseert het Scandinavisch Vertaal- en Informatiebureau Nederland (SVIN) LIKE: een breed cursusaanbod bestaande uit een basiscursus, een vervolgcursus en een verdiepingscursus, op maat gemaakt voor mensen in verschillende branches (IT, zorg, techniek, onderwijs, transport, horeca en dierenverzorging) die voor hun werk naar Zweden gaan emigreren. De selectie en aanname wordt door EURES verzorgd.

 

De basiscursus

Het doel van de basiscursus is om kennis te maken met de Zweedse taal. In 12 lessen van 1,5 uur worden de basisbeginselen van de taal behandeld. Het tempo en niveau van de cursus zullen worden afgestemd op uw niveau (A0-B1). Ook de dag en het tijdstip van de lessen zullen in overleg met u worden bepaald. De locatie bepaalt u zelf, want de cursus zal online via Microsoft Teams plaatsvinden. De basiscursus gaat van start zodra minimaal 4 cursisten zijn toegevoegd aan het project.

Het lesmateriaal zit bij de prijs inbegrepen en zal voor aanvang van de cursus door het SVIN naar u opgestuurd worden.

 

Vervolg op de basiscursus

Na afloop ontvangt u een certificaat en kunt u doorstromen naar de vervolg- en/of verdiepingscursus. In de vervolgcursus gaat u aan de slag met de grammatica en het uitbreiden van uw woordenschat, met focus op uw vakgebied. In de verdiepingscursus leert u het geleerde Zweeds in de praktijk te gebruiken. Het doel van deze cursus is dan ook om de communicatie en het converseren in het Zweeds te verbeteren. Meer informatie over deze cursussen volgt.

 

Wilt u meer informatie? Mail ons dan gerust op info@svin.nl!