Cursussen – ook online!

Taalcursussen voor particulieren en bedrijven
Het SVIN verzorgt taalcursussen Deens, Fins, Noors, Zweeds en IJslands voor Nederlandse particulieren en bedrijven en taalcursussen Nederlands voor Scandinaviërs in Nederland. Naast de cursussen bij ons op locatie in Groningen bieden we de groepscursussen en cursussen op maat in heel Nederland en online via Microsoft Teams aan.

Bedrijven
Stuurt uw bedrijf regelmatig werknemers naar Zweden? Of wilt u de Finse markt veroveren met uw bedrijf? Kunt u uw Noorse leverancier het best mailen of bellen als u haast hebt met een order? En hoe vergaderen Denen?

Als u met Scandinavische klanten werkt of regelmatig naar een Scandinavisch land op zakenreis gaat, zult u merken dat de communicatie soepeler verloopt als u en uw werknemers de taal van uw zakenpartner spreken. Uiteraard verdiept u zich in de bedrijfscultuur – en die hangt nauw samen met de taal en de cultuur van een land. U begrijpt uw zakenpartner simpelweg beter als u zijn/haar taal en cultuur kent.

Particulieren
Hebt u een vakantiehuis in Noorwegen en wilt u met uw Noorse buren kunnen praten, gaat u naar Denemarken verhuizen en wilt u de taal leren spreken, of wilt u in Scandinavië het nieuws kunnen volgen?

Met wat Duits en Engels kunt u zich wel verstaanbaar maken in Scandinavië, desnoods met handen en voeten en wat ø’s en å’s. Maar het is natuurlijk veel leuker en handiger om de taal van het land te spreken. U krijgt veel meer mee van wat er om u heen te zien is en begrijpt de mensen beter.

Bij het SVIN kunt u terecht voor privécursussen/cursussen op maat en groepscursussen.

Online taalcursussen Deens, Fins, Noors en Zweeds
Wilt u thuis kennismaken met het Deens, Fins, Noors of Zweeds of wilt u uw kennis van een van de Scandinavische talen vergroten? Ook dan kunt u terecht bij het SVIN. We verzorgen online groepscursussen via Microsoft Teams. De cursussen starten drie keer per jaar. Meer informatie is te vinden onder groepscursussen.

Deens leren – cursus Deens online of cursus Deens in Groningen
Wilt u graag Deens leren? Volg dan een cursus Deens bij het SVIN. Drie keer per jaar kunt u een cursus Deens bij het SVIN beginnen. Een cursus Deens kunt u online of op locatie in Groningen volgen. De online cursus Deens wordt via Microsoft Teams gegeven. Met de online cursus Deens kunt u Deens leren vanuit uw eigen huis. Een cursus Deens op locatie vindt plaats in de Puddingfabriek in Groningen. Deens leren kan bij het SVIN op verschillende niveaus. Zo bieden wij onder meer de volgende cursussen Deens aan: Cursus Deens beginners, Cursus Deens Gevorderd en Cursus Deens Conversatie. Wilt u Deens leren en een cursus Deens online of op locatie volgen, klik dan hier voor meer informatie.

Noors leren – cursus Noors online of cursus Noors in Groningen
Wilt u graag Noors leren? Volg dan een cursus Noors bij het SVIN. Drie keer per jaar kunt u een cursus Noors bij het SVIN beginnen. Een cursus Noors kunt u online of op locatie in Groningen volgen. De online cursus Noors wordt via Microsoft Teams gegeven. Met de online cursus Noors kunt u Noors leren vanuit uw eigen huis. Een cursus Noors op locatie vindt plaats in de Puddingfabriek in Groningen. Noors leren kan bij het SVIN op verschillende niveaus. Zo bieden wij onder meer de volgende cursussen Noors aan: Cursus Noors beginners, Cursus Noors Gevorderd en Cursus Noors Conversatie. Wilt u Noors leren en een cursus Noors online of op locatie volgen, klik dan hier voor meer informatie.

Zweeds leren – cursus Zweeds online of cursus Zweeds in Groningen
Wilt u graag Zweeds leren? Volg dan een cursus Zweeds bij het SVIN. Drie keer per jaar kunt u een cursus Zweeds bij het SVIN beginnen. Een cursus Zweeds kunt u online of op locatie in Groningen volgen. De online cursus Zweeds wordt via Microsoft Teams gegeven. Met de online cursus Zweeds kunt u Zweeds leren vanuit uw eigen huis. Een cursus Zweeds op locatie vindt plaats in de Puddingfabriek in Groningen. Zweeds leren kan bij het SVIN op verschillende niveaus. Zo bieden wij onder meer de volgende cursussen Zweeds aan: Cursus Zweeds beginners, Cursus Zweeds Gevorderd en Cursus Zweeds Conversatie. Wilt u Zweeds leren en een cursus Zweeds online of op locatie volgen, klik dan hier voor meer informatie.

Fins leren – cursus Fins online of cursus Fins in Groningen
Wilt u graag Fins leren? Volg dan een cursus Fins bij het SVIN. Drie keer per jaar kunt u een cursus Fins bij het SVIN beginnen. Een cursus Fins kunt u online of op locatie in Groningen volgen. De online cursus Fins wordt via Microsoft Teams gegeven. Met de online cursus Fins kunt u Fins leren vanuit uw eigen huis. Een cursus Fins op locatie vindt plaats in de Puddingfabriek in Groningen. Fins leren kan bij het SVIN op verschillende niveaus. Zo bieden wij onder meer de volgende cursussen Fins aan: Cursus Fins beginners, Cursus Fins Gevorderd en Cursus Fins Conversatie. Wilt u Fins leren en een cursus Fins online of op locatie volgen, klik dan hier voor meer informatie.