Cursussen – ook online!

Taalcursussen voor particulieren en bedrijven
Het SVIN verzorgt taalcursussen Deens, Fins, Noors, Zweeds en IJslands voor Nederlandse particulieren en bedrijven en taalcursussen Nederlands voor Scandinaviërs in Nederland. Naast de cursussen bij ons op locatie in Groningen bieden we de groepscursussen en cursussen op maat in heel Nederland en online via Microsoft Teams aan.

Bedrijven
Stuurt uw bedrijf regelmatig werknemers naar Zweden? Of wilt u de Finse markt veroveren met uw bedrijf? Kunt u uw Noorse leverancier het best mailen of bellen als u haast hebt met een order? En hoe vergaderen Denen?

Als u met Scandinavische klanten werkt of regelmatig naar een Scandinavisch land op zakenreis gaat, zult u merken dat de communicatie soepeler verloopt als u en uw werknemers de taal van uw zakenpartner spreken. Uiteraard verdiept u zich in de bedrijfscultuur – en die hangt nauw samen met de taal en de cultuur van een land. U begrijpt uw zakenpartner simpelweg beter als u zijn/haar taal en cultuur kent.

Particulieren
Hebt u een vakantiehuis in Noorwegen en wilt u met uw Noorse buren kunnen praten, gaat u naar Denemarken verhuizen en wilt u de taal leren spreken, of wilt u in Scandinavië het nieuws kunnen volgen?

Met wat Duits en Engels kunt u zich wel verstaanbaar maken in Scandinavië, desnoods met handen en voeten en wat ø’s en å’s. Maar het is natuurlijk veel leuker en handiger om de taal van het land te spreken. U krijgt veel meer mee van wat er om u heen te zien is en begrijpt de mensen beter.

Bij het SVIN kunt u terecht voor privécursussen/cursussen op maat en groepscursussen.

Online taalcursussen Deens, Fins, Noors en Zweeds
Wilt u thuis kennismaken met het Deens, Fins, Noors of Zweeds of wilt u uw kennis van een van de Scandinavische talen vergroten? Ook dan kunt u terecht bij het SVIN. We verzorgen online groepscursussen via Microsoft Teams. De cursussen starten drie keer per jaar. Meer informatie is te vinden onder groepscursussen.