Groepscursussen

Groepscursussen (avondcursussen)
Driemaal per jaar (27 september 2021, 24 januari 2022 en 18 april 2022) starten taalcursussen voor groepen op diverse niveaus, in het bijzonder gericht op vakantiegangers en mensen die plannen hebben om naar Scandinavië te verhuizen. Iedereen, van beginners tot vergevorderden, kan bij het SVIN terecht. Groepscursussen worden via Microsoft Teams ook online aangeboden. Ook deze cursussen starten drie keer per jaar. Dag en tijdstip van de onlinecursussen in overleg.

De volgende groepscursussen zullen starten in de week van 27 september 2021.

Mocht u graag eerder willen starten met het volgen van een taalcursus, bieden wij cursussen op maat online en op locatie aan. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u zich vóór 12 juni 2021 aangemeld en geen bevestiging van ons ontvangen? Dan is uw inschrijving vanwege technische problemen niet bij ons binnengekomen. Vul alstublieft het inschrijfformulier opnieuw in.


Praktische informatie

Locatie De cursussen worden gegeven in de cursusruimtes van het SVIN (Puddingfabriek – Viaductstraat 3-20 – achter het hoofdstation in Groningen) en we bieden de cursussen ook online aan.
Startdatum De volgende groepscursussen starten in de week van 27 september 2021. Uiterste aanmelddatum: 8 september 2021.
Dag en tijd De groepscursussen worden op doordeweekse avonden (maandag t/m vrijdag) gegeven. Er zijn twee tijdstippen: van 18.45 tot 20.00 uur en van 20.30 tot 21.45 uur.

Bij aanmelding kunt u eventueel op het inschrijfformulier aangeven op welke avond(en) of tijdstip(pen) u niet beschikbaar bent.

Duur De groepscursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur en 15 minuten per keer.
Prijs Deens, Noors, Zweeds en Fins: € 90,-. De prijzen voor groepscursussen zijn inclusief btw en exclusief cursusmateriaal.
Groepsgrootte Minimaal 4 tot maximaal 8 personen.
Vooropleiding Niet noodzakelijk.

 

Ga naar het inschrijfformulier