Groepscursussen

Groepscursussen (avondcursussen)
Driemaal per jaar (25 januari, 19 april en eind september 2021) starten taalcursussen voor groepen op diverse niveaus, in het bijzonder gericht op vakantiegangers en mensen die plannen hebben om naar Scandinavië te verhuizen. Iedereen, van beginners tot vergevorderden, kan bij het SVIN terecht.

De volgende groepscursussen zullen starten in de week van 19 april 2021.

Mocht u graag eerder willen starten met het volgen van een taalcursus, bieden wij online cursussen op maat aan. Klik hier voor meer informatie.


Praktische informatie

Locatie De cursussen worden gegeven in de cursusruimtes van het SVIN (Puddingfabriek – Viaductstraat 3-20 – achter het hoofdstation in Groningen). Een deel van de cursussen zal in 2021 mogelijk online gegeven worden.
Startdatum De volgende groepscursussen starten in de week van 19 april 2021. Uiterste aanmelddatum: 31 maart 2021.
Dag en tijd De groepscursussen worden op doordeweekse avonden (maandag t/m vrijdag) gegeven. Er zijn twee tijdstippen, van 18.45 tot 20.00 uur en van 20.30 tot 21.45 uur.

Bij aanmelding kunt u eventueel op het inschrijfformulier aangeven op welke avond(en) of tijdstip(pen) u niet beschikbaar bent.

Duur De groepscursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur en 15 minuten per keer.
Prijs Deens, Noors, Zweeds en Fins: € 90,-. De prijzen voor groepscursussen zijn inclusief btw en exclusief cursusmateriaal.
Groepsgrootte Minimaal 5 tot maximaal 8 personen.
Vooropleiding Niet noodzakelijk.

 

Ga naar het inschrijfformulier