Groepscursussen

Groepscursussen (avondcursussen)
Driemaal per jaar (23 september 2024, 27 januari 2025 en 14 april 2025) starten taalcursussen voor groepen op diverse niveaus, in het bijzonder gericht op vakantiegangers en mensen die plannen hebben om naar Scandinavië te verhuizen. Iedereen, van beginners tot vergevorderden, kan bij het SVIN terecht. Groepscursussen worden zowel fysiek op locatie als online via Microsoft Teams aangeboden.

De volgende groepscursussen zullen starten in de week van 23 september 2024.

Mocht u graag eerder willen starten met het volgen van een taalcursus, bieden wij cursussen op maat online en op locatie aan. Klik hier voor meer informatie.

Praktische informatie

Locatie De cursussen worden fysiek gegeven in de cursusruimtes van het SVIN (Puddingfabriek – Viaductstraat 3-20 – achter het hoofdstation in Groningen) en we bieden de cursussen ook online aan.
Startdatum De volgende groepscursussen starten in de week van 23 september 2024. Uiterste aanmelddatum: 4 september 2024, maar informeer na deze deadline gerust bij ons of er nog plek is in een groep op uw niveau.
Dag en tijd De groepscursussen worden op doordeweekse avonden (maandag t/m vrijdag) gegeven. Er zijn twee tijdstippen: van 18.45 tot 20.00 uur en van 20.30 tot 21.45 uur.

Bij aanmelding kunt u op het inschrijfformulier aangeven op welke avond(en) of tijdstip(pen) u niet beschikbaar bent.

Duur De groepscursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur en 15 minuten per keer.
Prijs Deens, Noors, Zweeds en Fins: € 105,-. Deze prijs is inclusief btw en exclusief cursusmateriaal.
Groepsgrootte Minimaal 4 tot maximaal 10 personen.
Vooropleiding Niet noodzakelijk.

 

Ga naar het inschrijfformulier
Na het invullen van het inschrijfformulier krijgt u op werkdagen binnen 48 uur via mail een bevestiging dat wij uw aanmelding hebben ontvangen. Mocht u na 2 werkdagen nog niets hebben gehoord, neem dan contact met ons op via info@svin.nl.