Niveaus groepscursussen

Beginners
De beginnerscursussen hebben als doel de deelnemers een bepaalde basiskennis van de taal te leren. U leert eenvoudige teksten te lezen. De nadruk ligt op de dagelijkse spreektaal. De basisregels van de grammatica die nodig zijn om een eenvoudig gesprek te voeren of een eenvoudige tekst te schrijven, worden behandeld. Tijdens de lessen wordt ook aandacht besteed aan diverse wetenswaardigheden over het land en de cultuur.

Gevorderden
De gevorderdencursussen zijn bedoeld voor mensen die al over een zekere basiskennis beschikken, bijvoorbeeld doordat zij de beginnerscursussen hebben gevolgd. Er wordt dieper ingegaan op de spreek- en luistervaardigheid en er wordt meer geoefend met het schrijven en lezen.

Vergevorderden
De vergevorderdencursussen zijn bedoeld voor mensen die al wat meer kennis van de taal hebben. Met behulp van veelzijdig materiaal, door het oefenen met het gebruiken van de taal in herkenbare situaties en door meer aandacht voor de grammatica leert u de taal steeds beter. Er wordt geoefend met zowel lezen en schrijven als spreken en verstaan.

Conversatiecursussen
Voor cursisten die na de vergevorderdencursussen willen doorgaan zijn er conversatiecursussen op diverse niveaus. Hier ligt de nadruk op het spreken en verstaan van de taal.

Niveaus

Beginners I Cursisten hebben geen tot weinig kennis van de taal
Beginners II Cursisten hebben Beginners I gevolgd (10 uren)
Beginners III Cursisten hebben Beginners II gevolgd (20 uren)
Gevorderden I Cursisten hebben de drie beginnerscursussen gevolgd (30 uren)
Gevorderden II Cursisten hebben Gevorderden I gevolgd (40 uren)
Gevorderden III Cursisten hebben Gevorderden II gevolgd (50 uren)
Vergevorderden I Cursisten hebben Gevorderden III gevolgd (60 uren)
Vergevorderden II Cursisten hebben Vergevorderd I gevolgd (70 uren)
Vergevorderden III Cursisten hebben Vergevorderd II gevolgd (80 uren)
Conversatiecursus Cursisten hebben Vergevorderd III gevolgd (90 uren)

 

Ga naar het inschrijfformulier