Groepscursussen

Groepscursussen (avondcursussen)
Tweemaal per jaar (in februari en september) start het SVIN taalcursussen voor groepen op diverse niveaus, in het bijzonder gericht op vakantiegangers en mensen die plannen hebben om naar Scandinavië te verhuizen. Iedereen, van beginners tot vergevorderden, kan bij het SVIN terecht.


Praktische informatie

Locatie De cursussen worden gegeven in de cursusruimtes van het SVIN (Puddingfabriek – Viaductstraat 3-20 – achter het hoofdstation in Groningen). Bij veel deelnemers kan eventueel worden uitgeweken naar andere locaties.
Startdatum De volgende groepscursussen starten in de week van 16 september 2019. Uiterste aanmelddatum: 1 september 2019.
Dag en tijd De groepscursussen worden op doordeweekse avonden gegeven. Er zijn twee tijdstippen, van 18.45 tot 20.15 uur en van 20.30 tot 22.00 uur. Bij aanmelding kunt u eventueel op het inschrijfformulier aangeven op welke avond(en) u niet beschikbaar bent.
Duur De groepscursus bestaat uit 12 lessen van 1,5 uur per keer.
Prijs Deens, Noors, Zweeds, Fins en IJslands: € 130,-. De prijzen voor groepscursussen zijn inclusief btw en exclusief cursusmateriaal.
Groepsgrootte 5 – 10 personen
Vooropleiding Niet noodzakelijk

 

Ga naar het inschrijfformulier